Maak je feest compleet met slingers, ballonnen en kaarsjes voor op jouw taart. Ik werk samen met diverse partnerprogramma’s. Dit betekent dat als jij via mijn website een bestelling plaatst, ik daar een ‘kleine’ commissie over ontvang. Voor jou kost dit niets extra’s, behalve één klik.

Bruiloft versieringFun en Feest 250x250

Combinatie arrangementen en activiteiten

Voeg mijn taarten toe aan jouw activiteiten.

Ik geloof in samenwerken! Daarom ben ik op zoek naar mensen en bedrijven die mijn taarten als toegevoegde waarde zien voor hun activiteiten. Zo werken we samen aan leutige en lekkere combinatie arrangementen. Heb jij een idee? Stuur me dan een bericht via onderstaande formulier.

Ik kom graag met je in contact!

Jouke Friesen

Jouke Friesen
De website Leut & Lekker is geboren uit mijn passie voor het bakken van taarten! Deze passie wil ik graag met jullie delen en hoop dat jullie veel leut beleven aan al dit lekkers.

Je kunt mij volgen op sociale media of stuur een bericht via het contactformulier.