Wat is de favoriete Moederdag taart van 2021?

Het is bijna Moederdag! Speciaal voor alle moeders ben ik op zoek gegaan naar de favoriete Moederdag taart van 2021! Door de antwoorden op de enquête is de Moederdag taart van 2021 een hartvormige aardbeientaart met gemiddeld chocolade decoratie geworden. Intussen is de Moederdag taart van 2021 klaar!

Hieronder lees je hoe de Moederdag taart van 2021 is ontstaan, is gemaakt en eruit ziet! De smaak is voor jou nog een verrassing, niet heel zoet

Het onderzoek – de enquête

Voor mijn onderzoek naar de favoriete Moederdag taart van 2021 heb ik een enquête opgesteld. Deze enquête is in 3 dagen tijd door 44 mensen ingevuld. De enquête bestond uit de volgende drie vragen:

 1. Welke vorm heeft jouw favoriete Moederdag taart?
  • ronde vorm
  • hart vorm
  • vierkante vorm
 2. Wat is jouw favoriete Moederdag taartvulling?
  • Aardbei
  • Perzik
  • Ananas
 3. Hoeveel chocolade decoratie heeft jouw favoriete Moederdag taart?
  • Schuifbalk van weinig (0) tot veel (10)

Resultaten uit het onderzoek – de Poll

Moederdag taart van 2021

De resultaten van de enquête laat zien dat zowel de ronde vorm als hartvormig erg geliefd zijn onder de deelnemers. Over de smaak is vrijwel iedereen het eens dat de favoriete Moederdag taart van 2021 een aardbeientaart moet zijn. De resultaten over de hoeveelheid chocolade decoratie lopen enorm uiteen van geen tot veel. Uiteindelijk geven de deelnemers een score van 63% voor chocolade decoratie.

De Moederdag taart van 2021 is een hartvormige aardbeientaart met gemiddeld chocolade decoratie

De Moederdag taart van 2021

De voorbereiding van de Moederdag taart van 2021 is begonnen! De ingrediënten zijn besteld en de eerste ideeën stromen door mijn hoofd. Allereerst had ik een hartvormig bakblik nodig. Daarmee heb ik een lekkere biscuit bodem gebakken. Deze bodem is rijkelijk gevuld met een jam, verse aardbeien en slagroom. Natuurlijk mag de chocolade decoratie niet ontbreken. En omdat het een taart voor alle moeders is heb ik er een zelfgebakken koekje met roze glazuur en de tekst “mom” aan toegevoegd.

Hieronder zie je hoe de Moederdag taart van 2021 is gemaakt.

Wil jij ook zo een Moederdag taart bestellen?
Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Lieve groetjes Jouke.

Jouke Friesen

Jouke Friesen
De website Leut & Lekker is geboren uit mijn passie voor het bakken van taarten! Deze passie wil ik graag met jullie delen en hoop dat jullie veel leut beleven aan al dit lekkers.

Je kunt mij volgen op sociale media of stuur een bericht via het contactformulier.

Op dit bericht is 1 x gereageerd

 1. Anya Reply

  Wij zijn benieuwd naar het resultaat. Het zal vast een prachtige taart worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *